АКТИВНО ВЕЩЕСТВО: хлорсулфурон 750г/кг
КУЛТУРА: пшеница, ечемик, овес |
|
|
АКТИВНО ВЕЩЕСТВО: флуроксипир 135 г/л; тифенсулфурон метил 30 г/л; метсулфурон метил 5 г/л
КУЛТУРА: пшеница, ечемик, овес, ръж, тритикале |
|
|
АКТИВНО ВЕЩЕСТВО: трибенурон-метил 167г/кг + тифенсулфурон-метил 333г/кг
КУЛТУРА: пшеница, ечемик, овес, ръж, тритикале |
|
|
АКТИВНО ВЕЩЕСТВО: феноксапроп-п-етил 69г/л
КУЛТУРА: пшеница, ечемик |
|
|
СЪСТАВ: N 200.0 г/кг, P 80.0 г/кг, K 140.0 г/кг, Mg 21.0 г/кг, S 198.0 г/кг, B 0.4 г/кг, Cu 2.0 г/кг, Fe 0.2 г/кг, Mn 2.6 г/кг, Mo 0.06 г/кг, Zn 1.4 г/кг
КУЛТУРА: житни култури, царевица, слънчоглед, зеленчуци |
|
|
СЪСТАВ: B 150 г/л, Mo 7.5 г/л
КУЛТУРА: маслодайна рапица, пшеница, слънчоглед, лозя |
|
|
СЪСТАВ: Общо аминокиселини: 263 г/л, Свободни аминокиселини: 70 г/л, Ca 120 г/л, В 1,1 г/л
КУЛТУРА: житни култури, картофи, зеленчуци, овощни, ягоди и други полски култури |
|
|
СЪСТАВ: Cu 256 г/л
КУЛТУРА: лозя, житни култури, зеленчуци, овощни култури, зеле, картофи и др. |
|
|
СЪСТАВ: P 575 г/л, K 81 г/л, Zn 140 г/л
КУЛТУРА: царевица, житни и бобови култури |
|
|
СЪСТАВ: Cu 110 г/л, Mn 330 г/л, Zn 84 г/л
КУЛТУРА: житни култури |
|
|
СЪСТАВ: Cu 110 г/л, Mg 84 г/л, Mn 330 г/л, Zn 84 г/л
КУЛТУРА: царевица, житни култури |
|
|
СЪСТАВ: N 120 г/л, Р 80 г/л, К 40 г/л, Mg 25 г/л, B 0.4 г/л, Cu 0.08 г/л, Fe 0.07 г/л, Mn 2.28 г/л, Zn 0.09 г/л
КУЛТУРА: житни култури, царевица, слънчоглед, зеленчуци, спортни терени |
|
|