АКТИВНО ВЕЩЕСТВО: 150 г/л индоксакарб
КУЛТУРА: лозя, рапица, домати, пипер, патладжан, праскови, пъпеши, тикви, дини, зеле, карфиол, броколи, брюкселско зеле |
|
|
АКТИВНО ВЕЩЕСТВО: 200 г/л ринаксипир (хлорантранилипрол)
КУЛТУРА: царевица, картофи, овощни (ябълки, круши, праскови, нектарини, кайсии, сливи), орехи, кестени, бадеми, лешници, лозя, домати, патладжани |
|
|
СЪСТАВ: N 200.0 г/кг, P 80.0 г/кг, K 140.0 г/кг, Mg 21.0 г/кг, S 198.0 г/кг, B 0.4 г/кг, Cu 2.0 г/кг, Fe 0.2 г/кг, Mn 2.6 г/кг, Mo 0.06 г/кг, Zn 1.4 г/кг
КУЛТУРА: житни култури, царевица, слънчоглед, зеленчуци |
|
|
СЪСТАВ: B 150 г/л, Mo 7.5 г/л
КУЛТУРА: маслодайна рапица, пшеница, слънчоглед, лозя |
|
|
СЪСТАВ: Общо аминокиселини: 263 г/л, Свободни аминокиселини: 70 г/л, Ca 120 г/л, В 1,1 г/л
КУЛТУРА: житни култури, картофи, зеленчуци, овощни, ягоди и други полски култури |
|
|
СЪСТАВ: N 80 г/л, Ca 78 г/л, Mg 90 г/л, S 80 г/л, B 50 г/л, Mn 90 г/л, Mo 4 г/л
КУЛТУРА: рапица, зеле, бобови култури |
|
|
СЪСТАВ: Cu 256 г/л
КУЛТУРА: лозя, житни култури, зеленчуци, овощни култури, зеле, картофи и др. |
|
|
СЪСТАВ: N 82 г/л, S 160 г/л, B 50 г/л, Mn 90 г/л, Mo 4 г/л, Zn 70 г/л
КУЛТУРА: рапица, зеле, бобови култури |
|
|
СЪСТАВ: 17.7 % екстрат от морски водорасли от вида Ascophyllum nodosum, 3.3 % w/w азот (N), 1.6 % w/w водоразтворим фосфорен пентаоксид (Р2О5), 2.7.% w/w водоразтворим калиев оксид (К2О)
Микроелементи (B, Cu, Fe, Mn, Mo, Zn)
КУЛТУРА: житни култури, рапица, царевица, картофи, зеленчуци, овощни, лозя и други култури |
|
|
СЪСТАВ: N 120 г/л, Р 80 г/л, К 40 г/л, Mg 25 г/л, B 0.4 г/л, Cu 0.08 г/л, Fe 0.07 г/л, Mn 2.28 г/л, Zn 0.09 г/л
КУЛТУРА: житни култури, царевица, слънчоглед, зеленчуци, спортни терени |
|
|