Вие сте тук: Начало / НОВИНИ / Evalio® AgroSystems

Evalio® AgroSystems

 

 

Новото приложение на ФМС Агро България

Мониторинг - Прогнозиране - По-добри решения

 


ФМС е една от водещите компании в областта на селското стопанство, която развива устойчиво и модерно земеделие в страни от цял свят. Компанията е световен лидер във внедряването на технологии и клиентско ориентирана проучвателна и развойна дейност, която осигурява нови и икономически ефективни решения за повишаване на добивите и качеството на земеделските култури.

 

Като едно иновативно решение в подкрепа на своите клиенти, ФМС представя през 2020 год. на българския земеделски производител възможност за включване в проект Evalio® AgroSystems


 

Всеки, който има интерес към новото приложение може да се регистрира тук:

 



Всеки желаещ да получава информация от системата за мониторинг на неприятелите Evalio® AgroSystems трябва предварително да се регистрира. За това е необходимо да подадете валиден имейл адрес и парола, с която да получите достъп.

 

На втората страница от регистрацията е необходимо да посочите телефон за контакт и към кои култури имате интерес.

 

След успешна регистрация ще получите имел с линк, от който можете да активирате достъпа си до системата.

 



Системата дава възможност за получаване на информация от 16 точки за мониторинг. Към момента следим само неприятели по царевицата - Ostrinia nubilalis (царевичен стъблопробивач) и  Helicoverpa armigera  (Памукова нощенка). При избиране на неприятел от падащото меню получавате информация за уловките, в които има отчетен улов.




Можете да натиснете на точката за мониторинг, която ви интересува и да получите подробна информация за уловените в нея неприятели. Част от уловките актуализират информацията ежедневно, при други тя се обновява на всеки 3 дни. Различните цветове показват различната степен на нападение.




Можете да се обръщате към екипа на ФМС Агро България за помощ, съдействие и препоръки за постигане на оптимален контрол на неприятелите при царевица.





ФМС АГРО БЪЛГАРИЯ ЕООД

 

бул. България № 102

БЦ Беллиссимо, ет. 5 - офис 59

гр. София - 1680

 

тел. 02 818 56 56

факс 02 854 88 44

 

fmcagro.bg@fmc.com

 

 

 

We support Global Compact